Over


REEG, met een achternaam als Regenboog moet je eigenlijk gewoon iets doen, combineer je dit met een passie voor lekker eten, gastvrijheid en een bijpassend drankje dan valt de keuze al snel op Horeca. Als jonge jongen keek ik de kunst af bij mijn moeder die heerlijk kan koken en als wij met het gezin uit eten gingen dan gluurde ik al vrij snel in de keuken van het restaurant waar we dan waren. Al snel kreeg ik te horen dat het echt iets voor mij zou zijn die horeca, nog sterker ik moest maar een horecabedrijf beginnen! Welnu... we zijn een paar jaar verder maar: REEG is er! Met veel trots, plezier en met de hulp van dierbare vrienden en natuurlijk mijn familie is op 11 juli 2017 REEG. geopend! 

REEG.

Een kopje koffie om de dag goed te starten nadat je je kindje naar school hebt gebracht, ( toch even een taartje erbij) gewoon even een momentje voor jezelf of met vrienden, een ontbijtje met een krantje, een (zaken)lunch met een wijntje, je bent van harte welkom! Bij REEG maken we al onze taarten zelf, houden we van persoonlijke aandacht voor al onze gasten en houden ook van een geintje op zijn tijd.



VEEL RE(E)GIONALE INGREDIËNTEN 

BORRELEN

HEERLIJKE KOFFIE

Lunchen 

Share by: